Chubby Girl's


Author

Hello and Welcome to my beautiful world. My name is blablabla.... (your can change your words here)

Loving Here

big sunglasses, sunglasses, vintage, vintage ring


Big Thanks To

Skins by: Anis Afifa
Background: Nurul AtiQah
Best View in: Google Chrome only

Tutorial Cara guna Blogskins
Saturday, 28 July 2012 | 08:34 // 0 Mustaches
okey,Entry hari ini ni bagi siapa-2 yg mahu gunakan "BLOGSKINS" 
  1. Pergi kat Design > edit HTML. then bawah sekali tu ade tulis Click Revert To Classic Template.
               klik lah yg tuhh .Banyak kan code?wait.jangan tekan ape-2 lagi .korang klik kat sini   http://www.blogskins.com/ .
          klik yg tiqah suruh klik tu akan keluar macam gambar di atas tu kan?korang pilih je mane2
         Template yg korang suke,tapi kalau nak tengok banyak lagi tekan ALL SKINS.
      Bile da tekan template yg korang nak, kat bawah die ade tulis BLOGGER MAIN kankan?

    Klik tu and then copy.da copy kat mane pulak nak paste?okey2, nak paste kat tempat
   yg tiqah suruh korang klik REVERT CLASSIC TEMPLATE.kat situ banyak kod an?gantikan
  kod tu dengan kod yg BLOGSKINS TEMPLATE tu,paste je kat situ .

Itu jerr, senang kan?-Thanks la kepada sesiapa yg bace ni,try lah kalau nak buat.

Tak jadi?komen kat entry ni.InsyaAllah tiqah bantu ehh,byee,Assalamualaikum